Sus

Noutati

 

Noutati

Incepand cu data de 1 ianuarie 2011 ne puteti gasi la noua adresa a depozitului din strada Orastiei, Nr.10, hala D10, Cluj-Napoca, Centru Logistic Transilvania Constructii. HARTA

1.Incepand cu data de 1 iunie 2009 ne pueti gasi in noua locatie a depozitului pe strada Traian Vuia nr. 206,Cluj-Napoca,incinta COMAT SA.

2.Incepand cu 1.01.2009 noua lista de preturi este disponibila.

3.Incepand cu data de 20 ianuarie 2009 compania Proxima tapes este certificata ISO 2001 pentru serviciile si produsele oferite.

4.Benzi adezive personalizate-o metoda simpla si eficienta de ambalare/sigilare a produselor, cu efect multiplu.

Benzile adezive personallizate pot inlocui cu succes inscriptionarea cutiilor de carton,reduc sustragerile de marfa si transforma ambalajele intr-un mijloc de promovare a companiei dumneavostra.

Va putem tipari logo-ul firmei,mesaje promotionale sau informale,instructiuni de manipulare, avertizare pe benzi adezive cu suport PP,PE,PVC sau hartie.


Avantajele utilizarii benzilor inscriptionate :

RECLAMA:evidientierea numeluisi/sau logo-ului firmei pe toata durata transportului
IDENTIFICARE:ajuta la identificarea continutului coletului in vederea unei manipulari si depozitari optime.Identificarea usoara a coletului propriu de catre clienti si/sau curier.
REDUCEREA FURTURILOR:Benzile personalizate nu pot fi rupte si reaplicate fara a atrage atentia beneficiarului,avertizandu-l pe acesta sa nu accepte preluarea coletului.
REDUCEREA COSTULUI AMBALAJULUI DE CARTON:se pot achizitiona cutii fara inscriptii urmand ca pe acestea sa fie aplicate benzi personalizate.
BENEFICII INDIRECTE:Clientii apreciaza faptul ca s-a facut tot posibilul pentru protejarea si identificarea marfii.Acest lucru creeaza o imagine favorabila firmei dumneavostra.